Omdömen

Christin S. och Thomas S.

Machu Picchu till Galapagosöarna komfortklass, inkl. flyg - Sep 16, 2019

Hej världens bästa researrangör ?????

 
Vill komma med feedback såhär i slutet av min/vår resa.
 
Ni har lyckats överträffa alla våra förväntningar och vi är så grymt imponerade av all logistik som har fungerat helt perfekt och lite till...
Peru är ett magiskt land med fantastisk natur och kultur och vi bara älskar allt ♥️ vi har fått möta människorna både de turistiska säljande yrkesutövarna men även en del av lokala befolkningen i deras vardag. Vi är förälskade i Anderna som tar andan ur en varje ggn man är omsluten av dem. Inkafolkets historia är mystisk och vi har fått upp ögonen (intresset och nyfikenheten) för en del av historien som ingen av oss fått läsa om på några historielektioner och förundras över hur det kan ha skett med tanke på att spanjorerna i sitt erövringståg dödade fler Inkafolk än Hitler dödade judar i 2a världskriget. ?
Galapagos (med Quito) var också en helt otrolig naturupplevelse och även om katamaranen gick sönder och ombokning bara någon vecka innan avfärd hade vi en fantastisk kryssning mellan öarna på Solaris med den bästa tänkvärda besättningen om 12 st på 16 gäster. Det kändes lyxigt och så bra ordnat.
 Det var värt varenda krona. Sååååå fint. Hoppas ni uppskattar denna feedback och inte tar det som kritik ? allt har varit såååå bra.

Tack för allt ni bidragit med för att min drömresa kunde bli verklighet. ????????
 
Soliga hälsningar från Boston 
Christin Strömberg 

Eugenia C.

Galapagos kryssning, Lyxklass - Jul 3, 2019

Vi valde att åka med Machete Tours till Galapagos eftersom vi åkte med de till Peru förra året. Vi var så nöjda med den resan att det var en självklarhet att välja Machete igen. Vår resa var underbar och jag uppmuntrar alla som kan åka till Galapagos att göra det. Det är en fantastiskt plats som man inte bör missa. 

Vi valde att åka 5 dagar och vi ville ha en båt där vi slapp tänkta på övriga kostnader.  Vi bokades in på the grand Queen Beatrize som är en dröm. Vi hade en egen balkong på rummet och det gav oss möjligheten att njuta så mycket av havet och omgivningarna som vi ville. Maten, personalen, guiden allt var förstklassigt, precis som vi hade förväntat oss. 

Första extra pluset på vår resa var att vi fick förlängd checkout på vårt hotellrum i Guayaquil så vi kunde ta det lungt och inte behöva stressa vår sista dag. Andra pluset var att vi fick choklad i våra välkomst kuvert när vi landade i Quito. Prisbelönt otroligt god ecuadoriansk choklad som vi tog med oss som presenter till alla hemma.

Precis som med vår Peru resa så vara alla chaufförer och kontaktpersoner trevliga och professionella människor som gjorde att man kände sig välkommen och väl omhändertagen. Det enda vi önskar att vi hade kunnat ändra på är tiden vi var på Galapagos, när man väl är där vill man inte åka hem!

Ann-Mari & Ronny

Klassiska Peru resan med Nazca, inkl. flyg - Mar 3, 2019

Vill tacka för en väldigt härlig, trevlig och lärorik resa. Allt fungerade mycket bra. Tider, transporter, hotellens läge och standard. De flesta guider var mycket vänliga, kunniga och talade bra engelska. Vår guide i Arequipa, Salomé, gav oss ovärderlig hjälp då en i gruppen blev sjuk. Resans höjdpunkter var Larcomuseet i Lima, Titikakasjön och de tre öar vi besökte där, Cuscos alla inkatempel och såklart Machu Pitcchu, där molnen plötsligt skingrades och den fantastiska staden visade sig. Bästa hotellen var Pakaritampu i Ollantaytambo med sin helt underbara trädgård och Tierra Sur i Arequipa.

Vi kan varmt rekommendera denna resa!

Lena, Gunnar och Isabel

Det klassiska Argentina, inkl. flyg - Feb 4, 2019

Hej Jenny!

 

Nu börjar alla upplevelser och intryck sjunka in och vi är tillbaka i verkligheten. Hela familjen är supernöjd med vår resa.

Vi hade bra flyt och tur med vädret och hela programmet kunde genomföras enligt upplägget. Alla bokningar har stämt, vi har blivit mötta och hämtade i tid överallt.  Människorna vi har mött har varit så vänliga, hjälpsamma och givit bästa service.

Alla guiderna har varit väldigt kunniga, trevliga, lyssnat på våra önskemål och ville verkligen att vi skulle få se det mesta och bästa möjliga. Verkligen toppen med egen guide och schaufför. Fanns också tid att prata om likheter och olikheter i våra länder, politik, skolsystem osv som alltid är intressant och givande.  Isabel tyckte det kändes som att hänga med en bra kompis på varje ställe! Bra betyg tycker vi.

Höjdpunkten var ju kryssningen med Australis. 162 passagerare från 17 nationer och ett superhärligt gäng Expedtionsguider gav hög och trevlig stämning. Båten var lagom stor, fina hytter, jättegod mat och dryck och mycket bra och personlig service.

Att på min 60-årsdag förverkliga en dröm och gå iland på Cape Horn var riktigt stort. Vi var sen med på alla följande excusioner också och lärde oss mycket om glaciärer, miljöarbete, djur osv. 

Buenos Aires är en megastor stad med hög puls och hög ljudnivå som är roligt att ha upplevt. Vi kände oss lika trygga där som i någon storstad i Europa och promenerade omkring mycket. Ex från hotellet till Puerto Madero och runt i kvarteren där. Promenerade i Recoleta och var på marknad där. Längs Av Santa Fee och runt Obelisken både på dag och kvällstid. Vi åkte flera sträckor med taxi utan problem och väldigt billigt var det. Just taxichaufförerna hade lite dåliga engelskakunskaper men då fick Isabel träna på sin spanska. För övrigt klarar man sig bra överallt på engelska tyckte vi.

Tangodinnerkvällen: musiken och dansshowen var jättebra men maten ingen höjdare. Dessutom väldigt stressig servering. Vi fick slänga i oss efterrätten precis innan showen började och fick aldrig något kaffe. Några sällskap kom direkt till showen och åt inget. Så att äta på valfri restaurang och komma till showen kl 22 skulle vi välja nästa gång.

Torres del Paine och nationalparken där var ju magiskt vacker. Spännande att uppleva alla naturfenomen på en och samma dag. Vackra berg, turkosa sjöar, vattenfall, glaciärer, orkanvindar, regn, sol och så alla djuren förstås. Där hade vi gärna stannat minst 2 nätter till. Både för att hämta andan efter intrycken på kryssningen och den långa bilresan från Punta Arenas men också för att hinna vandra några turer där.

El Calafate och Pepito Moreno glaciären var häftig att besöka. Det var årets största festival i stan när vi var där. Så mycket folk och hög stämning. Vi hade ju inte möjlighet med längre semester men kommer vi tillbaka besöker vi absolut El Shalten. Vi fick massor med bra tips av guiden.

Överlag är vi mycket nöjda med hotellen. Lite kort om varje hotell:

Broadway Suits, mycket bra läge, mycket bra service och personal. Fin lyxig lobby men lägre klass på rummen och frukostmatsalen. Lever inte upp till 4*.  I båda rummen vi hade var det väldigt smala sängar, dålig extrasäng  och badrummen var i behov av renovering. Frukosten var den sämsta på hela resan. Litet utbud och smakade inte superfräscht eller gott faktiskt.

Cilene del Faro i Ushuaia, vår favorit. Fick en stor fräsch lägenhet med terass och havsutsikt. Mycket bra läge, mycket bra service och personal. Fin pool och SPA-avdelning. Bra frukost. Kort avstånd till Australis incheckningskontor på huvudgatan. Kändes onödigt med transfer de få meterna.

Las Torres, i Torres del Paine. Bästa läget av alla hotel i parken och dess närhet. Underbara vyer runt om och alla vandringsleder började utanför dörren. Bra rum men lyhört. Många dörrar i hotellkorridorerna som slog igen av vinden hela tiden och det hördes rejält på rummet. Bra service och personal. Mycket trevlig bar med med fin utsikt. Vi åt middag där båda dagarna och det var väldigt gott.

Kosten Aike i El Calafate, bra läge nära huvudgatan. Mycket bra service och personal och trevlig kolonialstil inom hela hotellet. Åt en middag i restaurangen och den var jättegod och mycket prisvärd. God frukort.

Vi är supernöjda med all bokningshjälp och information som vi fått av dej.  Hela tiden snabb återkoppling och service. 

Vi hade höga förväntningar på vår resa och lite oro när man bokat allting så långt i förväg men förväntningarna har överträffats och oron stillades snabbt. Tusen tack Jenny!

 

Du får gärna lägga ut vår recension på er hemsida men bara med våra förnamn då.

 

Med vänliga hälsningar

Lena, Gunnar och Isabel

Hanna

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Jan 8, 2019

Jag har haft en fantastisk resa!
Så väl planerad och jag kände mig aldrig orolig utan någon fanns alltid där och guidade mig framåt. Stort tack!

Lena och Johan Enberg

Machu Picchu till Galapagos TC, inkl. flyg - Dec 27, 2018

Har kommit hem från en underbar resa till Machu Picchu-Galapagos, verkligen ett positivt minne för livet. 

Upplägget med resan var mycket bra och allt flöt på enligt plan. Vi är mycket nöjda.

Transporterna fungerade perfekt, likaså kontakten med de lokala guiderna.

Båtresan i Galapagos blev en mycket positiv upplevelse. Archipel 2 kan vi ge ett gott betyg. Underbar besättning som verkligen gjorde allt för att passagerarna skulle ha det bra. Proffsiga guider ombord.

Lena med familj

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Oct 17, 2018

Tack för en mycket fin resa, i stort sett allt funkade toppenfint och vi är helnöjda! Peru är verkligen värt att besöka och det finns ju väldigt mycket att se. Inkaleden och Machu Picchu var förstås höjdpunkten.

Erika o Carina

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Sep 23, 2018

Hej!
Vi vill tacka för en fantastisk resa till Peru och Machu Picchu. Vi tycker att ni har varit utmärkt researrangör. Hotellen har varit bra, utflykter har fungerat utan problem, guiderna har varit inspirerande och alla transfer har varit punktliga. Vi är mer än nöjda med vår resa. TACK!
Med vänlig hälsning,
Carina och Erika

CET Group / 35 persons

Sydamerika rundresan, inkl. flyg - Sep 5, 2018

Fem år av studier kunde inte avslutas på ett bättre sätt än att få fara iväg på en spännande och häftig resa tillsammans med klasskompisarna som utgjort föreningen Civil Engineers on Tour 2018. Vi har besökt platser man aldrig trodde att man skulle få möjligheten att se, nya intryck och perspektiv har skapats, det har varit en resa som vi alla kommer bära med oss som ett minne för resten av livet. Under drygt tre veckor har vi besökt Peru, Bolivia och Brasilien. Vi har fått göra studiebesök vid byggnationer som t.ex. arenan för Panamerikanska spelen 2019, vi har besökt ett reservat för Litium, vi har besökt den berömda saltöknen Salar de Uyuni och en silvergruva belägen på 5000 meters höjd över havet. Vi har besökt Machu Picchu, passerat över en inka-bro tillverkad av gräs, vi har flugit helikopter över Rio de Janeiro och mycket, mycket mer...
Att ha med Ronald som reseledare håller vi alla med om var ett riktigt bra val. Jag har kunnat slappna av och lämna över allt på honom under resans gång. Vi fick tydliga direktiv om
tider och hur dagarna skulle se ut, vilket har uppskattats av alla. Att ha Ronald på plats blev en trygghet för oss alla och jag vill nog påstå att allt har flutit på riktigt bra.
Utöver en hel drös med häftiga studiebesök har vi även (bland annat) badat och solat på Copacabana, vi har umgåtts och blivit väldigt mycket närmre varandra som vänner än innan resan. Det är inte bara resans alla upplevelser vi kommer minnas med ett leende på läpparna, jag tror att de allra flesta av oss kommer sakna den gemenskap och alla fantastiska personer som utgjort föreningen Civil Engineers on Tour 2018. Tillsammans har vi under ett helt år arbetat för att få ihop en tillräcklig summa för att åka på denna resa, och vår resa kom att bli ett fantastiskt resultat efter ett slitsamt men också otroligt roligt år.
Om ni har möjligheten - åk på en liknande resa! Det ligger såklart mycket arbete bakom, men alla nya erfarenheter, kunskaper och dessutom den gemenskap vi skapat i föreningen under året är utan tvekan värt allt slit. Denna resa blev pricken över i efter fem slitsamma men fantastiskt roliga år av studier. Återigen - ett minne för livet!
Med vänliga hälsningar,
CET, Luleå tekniska universitet.

Ulrika och Claes-Göran

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Jun 29, 2018

Hej Ronald!
Hemma igen med fantastiska minnen från Peru.

Vi vill tacka dig för en trevlig resa med lokala guider och reseledare utöver det vanliga. Vi vill även tacka dig personligen för ditt engagemang att se till att allt fungerar på en resa. Ditt intresse att fixa allt och ordna extra aktiviteter (t.ex. mat och fotboll)

var otroligt!

Tack än en gång.

Henrik och Ulrica - Sweden

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Jun 4, 2018

Hej Vill bara tack så hemskt mycket för en väl planerad och utförd resa till Peru med fyradagars vandring på Inkaleden med avslut i Manchu Picchu. Upplägget innan vandringen med besök hos Uros folket och Titicaca sjön, Cuzco och uppleva kondorer sväva över oss och alla andra djur som vi fått se på nära håll har varit lika uppskattat som själva vandringen. Att vandringen sedan blev en gourmeupplevelse utan dess like satte ju extra krydda på allt. Att dra vidare till Mancora för att smälta alla intryck innan hemfärd var också ett bra val, med hotellet Arennas restaurang så behövde man inte ta sig vidare för att uppleva andra matupplevelser och man kunde verkligen bara njuta och ta det lugnt innan verkligheten kom ikapp oss och vi var tvungna att återvända hem. Med vänlig hälsning, Henrik och Ulrica 50+ som fixade vandringen med bravur.

Mats Sjöström och Sussi Tegenborg

Machu Picchu till Galapagosöarna komfortklass, inkl. flyg - Jan 10, 2018

Hej, Vi är nu åter från vår resa. Vi har upplevt mycket roligt, sett vackra miljöer och träffat trevliga människor. Här kommer vår mycket korta återkoppling. Generellt har allt gått bra, hotellen har haft mkt hög kvalité, de personer som skulle hjälpa oss vid anländande till nya ställen har fungerat bra, extra plus till Vicky i Cusco. De privata guider vi haft har varit mkt bra (Quito, gastronomisk resa i Lima). Ett absolut extraplus till Roberto, guiden på Galapagosresan. De guider vi haft under de gemensamma turerna med andra (stadstur i Cusco och turen i sacred valley) har varit av lägre kvalité. Enligt tidigare information skulle all personal åtminstone tala viss engelska, men chaufförerna vi hade i Lima, förutom sista transporten till Limas flygplats, kunde ingen engelska alls. Sammanfattningsvis alltså en väldigt fin resa.

Ulla o Christina

Peru och Bolivia, inkl. flyg - Dec 28, 2017

Tack Machete Tours för en fantastisk resa. Guider, transporter, hotell och resmål allt var toppen. Särskilt vill vi nämna Anabella i Nascar, Ivan i Arequipa, Vichy i Cosco och Terese i Sverige som gjorde allt för att hjälpa oss vid stölden. Och tack för att ni ordnade guidning i Lima som vi tyvärr inte kunde utnyttja p.g.a flygplatsens policy. Vi kommer att rekommendera er till vänner och bekanta. Ulla o Christina (Eva) 20 oförglömliga dagar i Peru och Bolivia.

Bo och Ingela Holgersson

Peru rundresa med Amazonas, inkl. flyg - Nov 22, 2017

I stort är vi väldigt nöjda med hur resan har fungerat, vi har tagit del av fantastiska kultur- och naturupplevelser och inte minst av alla trevliga hjälpsamma människor vi mött, både peruaner och andra turister. Vi är imponerade av hur väl "logistiken" har fungerat, vad gäller transfers till lands, till sjöss och i luften. Att vi råkade ut för några flygförseningar inrikes kan inte Machete hjälpa. Hotellen har genomgående motsvarat våra förväntningar. Med plus för Tierra Sur i Arequipa, som var ett riktigt "boutiqhotell". Bra servicenivå på personalen också. Guiderna har överlag hållit en hög standard, trevliga, pålästa och måna om gruppen. Nape lodge var en fin anläggning, dock inte den riktigt riktiga regnskogen. Vi hade förväntat oss att vi skulle besöka Tambopatareservatet eftersom det i programmet stod att inträdesavgiften dit inte ingick. Enligt vår guide är det stor skillnad mellan den totalt orörda regnskogen där och den som finns runt Nape. Någon pilbåge, shaman eller botanisk trädgård såg vi inte till, kanske lika bra det? Programmet var tydligen lite omlagt. Vi blev dock väl mottagna, såg en hel del djur, bl. annat en ozelot!! Papegojorna och Macawerna fick vi dock inte se på så nära håll som vi önskat, thats life! Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera denna resan både prisvärd, välorganiserad och otroligt upplevelserik! Hälsningar; Bo och Ingela

Torsten Brönmark

Peru rundresa med Amazonas, inkl. flyg - Oct 31, 2017

21 fantastiska dagar i Peru, 11-31 okt 2017, i Machete Tours regi. Efter 11 timmars flygresa kom vi fram till Lima med lite oro steg vi ut i ankomsthallen men det första vi ser, är en man i svart kostym vit skjorta och slips och en skylt med våra namn, som hälsar oss välkomna. Vi vandrar ut till en ny svart bil och här dyker en guide upp, vägen in till hotellet i Mirafores-området berättar hon om Lima och vad vi bör tänka på. Vi checkas in på hotellet och får veta att dagen efter kl 9 kommer en guide och tar hand om oss. Ja så fungerade det varje dag under dessa tre veckor, någon hämtade oss och guidade runt oss, körde oss till hotell, flyg eller bussar och såg till att vi kom ”rätt” eller mötte upp vid hotell, flyg eller bussar. Det var ”klass” på bilar, flyg, bussar, hotell och alla måltider som ingick. Vi glömmer inte den fantastiska lunchbyffén i Aguas Calientes som vi avnjöt efter fyra dagars svettig vandring på Inkaleden där endast tandborstning varit möjlig medan resten av gruppen fick hålla till godo av en egenbetald pizza. För de andra gästernas skull, satte vi oss ute i den fantastiska hotellträdgården.

Eva Wallin

Klassiska Peru Gruppresa, inkl. flyg - Oct 28, 2017

Hej! Tack för en mycket trevlig och innehållsrik resa. Allt fungerade perfekt, välplanerat och bra. Christian gjorde ett mycket bra jobb och var mycket hjälpsam och vänlig. Alla guider var pålästa, trevliga och duktiga. Bra hotell med trevlig personal. Jag kan verkligen rekommendera denna fantastiska resa till andra. Med vänlig hälsning Eva Wallin

Ingeli och Yvonne

Peru och Bolivia Gruppresa, inkl. flyg - Oct 16, 2017

Så nu har vi kommit hem och kan summera allla fantastiska intryck från resan. Sagolika Maccu piccu, Titikakasjön med ön Amanti och saltöknen i Bolivia. Mycket bra upplägg med lagom egen tid. Möjliga förbättringsområden är busstransporterna - om det går samt flygtiderna tillbaka från Bolivia/Lima/Stockholm. Vill framför allt rikta ett stort tack till Jenny Schill som var vår reseledare. Allt klaffade perfekt såväl bussar för hämtning, hotellrum och nycklar, alla olika aktiviteter. Jenny' s förmåga att se oss alla, hennes energi och entusiasm skapade både trygghet och trivsel i gruppen. Stort tack till Machetetours för en oförglömlig resa med en fantastisk reseledare. Vänligen, Ingeli och Yvonne

Olle Stigwall

Peru och Bolivia, inkl. flyg - Oct 5, 2017

Hello Ronald, Thank you for all your help during our trip. My wife recovered the day after and now we are home safely. We think Machete Tours is a fantastic company! Best Regards, Olle S

Sophie

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Apr 11, 2017

Tack Machete Tours för en fantastisk rundresa i Peru! Allt klaffade perfekt (även när vi själva ändrade planerna). Vi har sett och upplevt massor och är trötta, men jättenöjda, och känner att vi fått otroligt mycket för pengarna. Speciellt tack till Jenny som svarat på alla frågor, planerat och arrangerat!

Bobby Eriksson

Perus höjdpunkter, inkl. flyg - Nov 30, 2016

Det var en underbar resa, där det mesta fungerade över förväntan. det stod alltid folk och väntade/skjutsade mig hit och dit, oftast exakt enligt utlovad tid. maten fantastisk, vädret bra och trevligt folk. Guiderna var helt OK på engelska även om en del hade lite dialekt som kunde vara lite svår att förstå ibland. men guidningarna var överlag väldigt bra. Hotellen var väldigt bra, och frukostarna var för det mesta väldigt bra, (ett hotell lite klen frukost). perfekt med WIFI på alla hotell. Logistiken, maten, hotellen var över förväntan måste jag säga. En väldigt bra och prisvärd resa överlag. Machu Picchu som en magnifik avslutning. Det var ju lite intensivt första veckan men kul och intressant. kul med egen svit sista dan med egen jacuzzi, det uppskattades verkligen. Tack för en underbar resupplevelse! mvh Bobby Eriksson

Signe

Klassiska Peru Gruppresa, inkl. flyg - Sep 14, 2016

Hemkommen från 15 dagars resa i Peru: en fin upplevelse, det mesta fungerade precis som jag förväntade mig och enligt ert program. Resledaren var kunnig och uppdaterad, han var frispråkig och social, alltid nära till hands och hjälpsam i olika situationer.. De inhemska guider var olika, dvs. olika kvalite på vad de kunde förmedla…men i stort och med god vilja fungerade det helt ok.

Åke

Klassiska Peru Gruppresa, inkl. flyg - Sep 13, 2016

Det har varit en fantastisk resa. Allting har varit bra , reseledare guider hotell och program.

Mats och Luisa Hansson

Klassiska Peru resan med Nazca, inkl. flyg - Feb 18, 2016

Vi är en familj med två föräldrar och två nästan vuxna barn som brukar resa en hel del. Över jul och Nyår 2015/2016 reste vi till Peru för att utforska detta spännande land. Vi valde själva vad vi ville se men själva upplägget diskuterades och bokades av Machete Tours. Resan blev mycket lyckad. Vi var mest bekymrade över logistiken då vi förflyttades nästan varje dag med olika transportmedel men allt fungerade klockrent. Samtliga hotell höll en mycket bra standard och några var riktigt lyxiga. All mat var bra. Och framför allt, guiderna var kunniga och engagerade och vi blev mycket väl bemötta vart vi än kom. Vi vill verkligen rekommendera både Peru som resmål och Machete Tours som arrangör. Familjen Hansson från Lund

Urban Strandberg

Klassiska Peru resan med Nazca, inkl. flyg - Jan 13, 2016

Vi har haft en enastående resa som i alla avseenden överträffade mina förväntningar! En fantastiskt imponerande logistik av Machete Tours att åstadkomma effektiv och trevlig ”lotsning” av oss hela vägen! Känslan av att resa på egen hand, fastän det mesta är arrangerat. Tryggt, enkelt och trevligt. Likaså imponerande att åstadkomma så hög nivå på Machete Tours-representanter, guider och hotell. Peru och Peruanerna har gjort intryck och satt spår: variationsrik och vacker natur; starkt och levande kulturarv i en blandning av spanskt och Peruanskt; vänliga, starka och stolta människor. Sammantaget en upptäckts- och bildningsresa som jag mycket varmt skulle rekommendera!

Lilian o Tommy

Klassiska Peru resan med Nazca, inkl. flyg - Dec 24, 2015

Så nöjda med vår 17 dagars resa i Peru. Välordnat med guider och chaufför som alltid mötte upp oss enligt tidsplan. Mycket bra bussar med service ombord. Bra hotell med god frukost. Någon mer "vilodag" ex vid kusten. Högt tempo men upplevde otroligt mycket. Machete Tours guider hjälpte oss utomordentligt när strejk och flygresa inte gick enligt planerna. Rekommenderar varmt Machete Tours

Tina och Claes

Klassiska Peru resan med Nazca, inkl. flyg - Sep 22, 2015

Tack för god lunch och fantastisk tur i Machu Picchu!

Mirja

Strandsemester i Norra Peru - Aug 6, 2015

Min tur i Nord-Peru gik godt. I Chachapoyas havde jeg den absolut bedste guide og chauffør. De gjorde mine to dage uforglemmelige. Det samme i Huaraz. De havde arrangeret det hele rigtig godt, så at jeg fik to rigtig gode dag i Huaraz-område . Køreturen med dem til Lima blev også fantastisk.

Hanna Sundsäter

Sydamerika rundresan, inkl. flyg - Feb 10, 2015

Jag är jättenöjd med Machete Tours, tror inte att jag kunde haft en bättre resa. Allt var så bra fixat, blev alltid uppmött på flygplatsen (alternativt andra ställen jag var på) av guider som ordnade att jag kom dit jag skulle. Det kändes mycket bra. Jag kommer absolut rekommendera andra att resa med Machete Tours. En mycket bra organisation som månar om sina kunder.

Mats & Suzanne Kilany

Peru med Inkaleden, inkl. flyg - Dec 18, 2014

Vi upplevde det väldigt prisvärt, med tanke på allt som ingick och väldigt proffsigt service mässigt. Vi skulle definitivt resa med Machete Tours igen. Paret Mats och Suzanne Kilany reste till Peru med Machete Tours i slutet av september 2014. Deras resa utgick från den klassiska turen men hade ett specialanpassat innehåll då de även önskade vandra på Inkaleden. Vilket var något de drömt om att göra under en längre tid. Det blev också resans höjdpunkt. Tidigare har paret Kilany rest till andra platser i Europa samt Thailand, Malaysia, Japan och USA, men de hade aldrig tidigare varit på en temaresa som denna.

Isabel & Marcus

Machu Picchu till Galapagosöarna komfortklass, inkl. flyg - Feb 11, 2014

"Det bästa med resan var att man kunde kombinera Machu Picchu, Inka folkets enastående kultur med Galapagos fantastiska natur och djurliv. Machete Tours har gett ett bra och seriöst intryck och deras service har varit utmärkt. Vi åker gärna iväg med Machete Tours igen."

Jeanette och Gunilla

Machu Picchu till Galapagosöarna komfortklass, inkl. flyg - Nov 13, 2013

Hej! Tack så jättemycket för att ni hjälpte oss att få uppleva en sådan fantastisk resa! Guiderna var toppen liksom hotellen och maten. Dessutom var det jättesnällt att Irma höll koll på vårt borttappade flygbagage som till slut kom tillbaka i Puno efter 10 dagar!

Staffan Stengård

Klassiska Peru resan med Nazca, inkl. flyg - Mar 14, 2013

Kan du berätta lite om din resa till Peru? Jag är mycket nöjd då det ”made my year”. Det var inte en semesterresa i det avseendet att man låg på en badstrand och solade utan det var tätt emellan med ”events”. Vilket passade min smak. Jag reste ensam men träffade mycket folk under resan från alla möjliga hörn av världen. När jag kom till en plats så var det flera grupper där samtidigt. Det var runt 10-15 personer. Vi kom helt okonstlat i samtal med varandra. Överallt var det trevliga, vänliga människor. Vi hade en välordnad genomtänkt reseplan med service och komfort av högsta resekvalitet. Man satt självklart i klass A på tåget. Det var ”outstanding”. Vad tyckte du var det bästa med att resa med Machete Tours? Det får sammanfattas med ordning och reda, tidspassning och helt fungerande resplan. Det var det bästa att allting fungerade!